52 Books

52 Books

books

Kunagi sattusin lugema uudist, et keskmine eestlane loeb aastas kuus raamatut. Kui see kõrvutada statistikaga, et seesama keskmine eestlane vaatab telerit viis tundi päevas, siis tekib küll selline nuta-või-naera tunne. Samas, kui eelmisele aastale tagasi mõelda, siis ei oskagi enda raamatute arvu öelda. Kindlasti on see suurem kui kuus, aga mitte piisav, et kallitele kaasmaalastele moraali lugema hakata.

Eelnevast inspireerituna otsustasin 2011 aastal vähemalt 52 raamatut lugeda, iga nädal 1. Arvesse ei lähe kooli ja lõputöö tarvis loetu (sest muidu oleks mu nimekiri juba täis :) ), see-eest kvalifitseeruvad audioraamatud, mida autoroolis või ühistranspordis loksudes meelsasti kuulan ja soovitan teistelegi.

Minu nohiklusele saab kaasa elada projektide all oleval “52 Books” leheküljel, kuhu eeldatavsti iga nädal lisa peaks tulema :) Ootan väga ka teie soovitusi ja arvamusi ning kutsun kõiki kaasa samas projektis osalema – seltsis segasem! Andke endast märku!