London

London

Kui mul seni oli arvamus Londonist kui linnast, kus 24/7 sajab või tossab ning kõik on paha, siis nüüd pean oma sõnu sööma. London on fantastiline! Juba esimesel õhtul tervitab ta mind tähistaeva ning noorkuuga, ilmad on siin stabiilselt soojad ning taevas sinine.

Muidugi on ta täielik kontrastide linn – tänavatel kuuleb kõiki keeli ning esindatud on kõik nahavärvid ja nende varjundid. Suured ja lärmakad magistraalid vahelduvad harmooniliste parkide või pisikeste lilli täis tänavatega.

Mikaeli meeldivas seltskonnas käime läbi kõik linna kohustuslikud ja mittekohustuslikud paigad, laseme elamusesteetilisel kunstil Rahvusgaleriis end lummata, poksime oravatega, einestame 5* restoranis ning kaevame kuuekordses raamatupoes.

Tagasi nende residentsis, viskame jalad lauale ning naudime kino või võtan näppu hea raamatu ja naudin aega iseendaga.

London on hea! Ta on Tartu ja Cannes’i kõrval minu lemmiklinn maailmas.